Önkormányzat hírei

Márciusban indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés

A BMH Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Társaságunk 2018 márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

A zöldhulladékot kizárólag a BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú zsákokban szállítjuk el.

Az első gyűjtéshez szükséges zsákokat - február utolsó két hetében - a postaládákba helyezik el a BMH Nonprofit Kft. munkatársai.
A ZÖLDHULLADÉK feliratú gyűjtőzsák térítésmentesen áll a lakosság rendelkezésére.

A zöldhulladék elszállítása az első szállítási napot követően kéthetente történik (részletek ide kattintva).
A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. helyezhető. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig, 1 méter hosszúságúra darabolva és kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.
A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a lakóingatlannál elhelyezett szórólapról, valamint honlapunkon, a www.bmhnonprofit.hu oldalon saját településüket kiválasztva a 2018. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

2018.02.28.
forrás: BMH Nonprofit Kft.


[VISSZA]