Önkormányzat hírei

Lehet pályázni a KolorFund Pályázati Alapra

Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester részvételével nyilvános tájékoztató fórumot tartottak a városházán augusztus 8-án a KolorFund Pályázati Alapról (pályázati kiírás letölthető innen: http://kolorlab.hu/kolorfund-palyazati-alap/)

A helyi vállalkozások innovatív fejlesztésének támogatására meghirdetett, a város költségvetéséből biztosított 20 millió forintos alap a 2013 és 2016 között elérhető svájci alapos pályázat folytatása.
- Az elmúlt négy évben négy körben hirdettük meg a vállalkozásfejlesztési alapot, amellyel kapcsolatban rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. A sikeres támogatási programot folytatandó nem is volt kérdés, hogy a város szán erre forrást. A mostani pályázati felhívás az eljárásrenden is egyszerűsített - fogalmazott Szitka Péter polgármester.
A város első embere rámutatott: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a pályázati alap a konkrét vissza nem térítendő támogatáson túlmenően remek lehetőséget biztosított arra, hogy a pályázók bemutathassák értékeiket, bemutatkozzanak egymásnak és szorosabb kapcsolatot építsenek ki az önkormányzattal, illetve egymással.
- Kíváncsian várjuk, hogy az új, gyorsított eljárásrendre milyen visszajelzéseket kapunk. Ezeket egy esetleges következő pályázaton mindenképpen hasznosítjuk majd - tette hozzá Klimon István alpolgármester.
A pályázati alap iránt érdeklődőknek augusztus 24-én, csütörtökön 09.00 órától és augusztus 31-én, csütörtökön 09.00 órától személyes konzultációt tartanak a polgármesteri hivatal földszinti 2. sz. kistárgyalójában. A konzultációs alkalmakra előzetes bejelentkezés szükséges a juhasz.n.judit@kazincbarcika.hu e-mail-címen.

2017.08.08.
forrás: Polgármesteri Iroda


[VISSZA]